Απόφραξη Σαλπίγγων Λαπαροσκοπικά

Dr. Ελευθέριος Αναστασάκης

Πως Πραγματοποιείται Η Διάνοιξη Σαλπίγγων Λαπαροσκοπικά;

Η λαπαροσκοπική μέθοδος πραγματοποιείται με τρείς (3) μικρές τομές (5 – 10 χιλιοστά). Η αυτοφωτιζόμενη τηλεσκοπική κάμερα και τα ειδικά χειρουργικά εργαλεία περνούν μέσα από τις μικρές τομές που έχουν γίνει και αποτελούν ουσιαστικά μια προέκταση των χεριών του χειρουργού.

Όλη η επέμβαση προβάλλεται σε μια υψηλής ανάλυσης οθόνη, για την μέγιστη ακρίβεια. Η σάλπιγγες διανοίγονται λαπαροσκοπικά και πραγματοποιείται κωδονοπλαστική. Η επέμβαση λόγω της κάμερας διενεργείται σε συνθήκες μεγέθυνσης των οργάνων (των σαλπίγγων) και αυτό επιτρέπει στον χειρουργό την απόλυτη ακρίβεια στους χειρισμούς.

Τέλος, είναι σκόπιμο να γνωρίζει η ασθενής ότι το κόστος της διάνοιξης των σαλπίγγων λαπαροσκοπικά, δεν είναι μεγαλύτερο από αυτό της ανοιχτής μεθόδου.

Αφαίρεση Ωοθηκών

Φροντίζουμε για εσάς

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες έχεις, πάντα να απευθύνεσαι σε έναν έμπειρο και έμπιστο
γυναικολόγο, για την καλύτερη ασφάλεια και αντιμετώπιση του προβλήματος
Έλα τώρα σε επικοινωνία με τον επιμελητή της γυναικολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών, Ελευθέριο Αναστασάκη.

Ό Γιατρός Ελευθέριος Αναστασάκης ανήκει σε ένα ειδικό δίκτυο επιστημόνων υγείας προσφέροντας υπηρεσίες ειδικότητας στον προγεννητικό έλεγχο, την εμβρυομητρική ιατρική, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με προσέλκυση ασθενών που αναζητούν γνωμάτευση και θεραπεία από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό .

Ο γιατρός εξυπηρετεί όλη την Αθήνα στα ιατρεία του στους Αμπελόκηπους και τις Αχαρνές. Καθημερινά δέχεται γυναίκες από όλη την Αττική από περιοχές όπως Ίλιον, Πετρούπολη, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Καματερό, Φιλαδέλφεια , Άγιοι Ανάργυροι, Αχαρναί και Βριλήσσια. Βασικό μέλημα του Ελευθέριου Αναστασάκη είναι η ελαχιστοποίηση των επεμβατικών μεθόδων.

Ιατρείο Κηφισίας

Λ.Κηφισίας 86, Αμπελόκηποι (πλησίον μετρό Πανόρμου) Βρείτε το στο χάρτη

Ιατρείο Αχαρνές

Πάρνηθος 119 & Αριστοτέλους, Αχαρνές Βρείτε το στο χάρτη

Αναστασάκης Ελευθέριος

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MD,MSc,PhD,DFFP

Μαιευτήριο ΓΑΙΑ
Μαιευτήριο Λητώ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ο γιατρός δέχεται μόνο μετά από ραντεβού.

Ρωτήστε τον Γιατρό

Επικοινωνήστε με τον Μαιευτήρα Χειρουργό Δρ. Ελευθέριο Αναστασάκη, 24 ώρες το 24ωρο

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Κλείσε Ραντεβού