Λαπαροσκόπηση

Dr. Ελευθέριος Αναστασάκης

Τι Είναι Η Λαπαροσκόπηση;

Η σύγχρονη λαπαροσκόπηση γίνεται με πολύ μικρές τομές, χωρίς την διάνοιξη των κοιλιακών τοιχωμάτων. Αυτή η μέθοδος θεωρείται σήμερα μια πολύ ασφαλής εναλλακτική χειρουργική προσέγγιση.

Η κοιλία γεμίζει με μια βελόνη με διοξείδιο του άνθρακα (CO 2) και αυτό προσφέρει στον χειρουργό άπλετη ορατότητα. Κατά την διάρκεια της επέμβασης γίνονται 3 – 4 μικρές τομές από μισό έως ένα εκατοστό στην κοιλιά. Από εκεί περνάνε τα χειρουργικά εργαλεία και η κάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Λαπαροσκόπηση

Τα Πλεονεκτήματα Της Λαπαροσκόπησης

Η επέμβαση είναι:

Ανώδυνη

Αναίμακτη

Δεν δημιουργούνται ενδοκοιλιακές συμφύσεις

Η ανάρρωση είναι εξαιρετικά ταχεία και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της μετά από 24 ώρες. Η πιθανότητα μετεγχειρητικής λοίμωξης είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με την λαπαροτομία.

Φροντίζουμε για εσάς

Είναι σημαντικό να απευθύνεσαι πάντα σε ειδικό γιατρό, με εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στα γυναικολογικά ζητήματα, για οποιαδήποτε απορία και συμβουλή χρειάζεσαι.
Επικοινώνησε τώρα με τον επιμελητή της γυναικολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών, Ελευθέριο Αναστασάκη.

Ό Γιατρός Ελευθέριος Αναστασάκης ανήκει σε ένα ειδικό δίκτυο επιστημόνων υγείας προσφέροντας υπηρεσίες ειδικότητας στον προγεννητικό έλεγχο, την εμβρυομητρική ιατρική, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με προσέλκυση ασθενών που αναζητούν γνωμάτευση και θεραπεία από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό .

Ο γιατρός εξυπηρετεί όλη την Αθήνα στα ιατρεία του στους Αμπελόκηπους και τις Αχαρνές. Καθημερινά δέχεται γυναίκες από όλη την Αττική από περιοχές όπως Ίλιον, Πετρούπολη, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Καματερό, Φιλαδέλφεια , Άγιοι Ανάργυροι, Αχαρναί και Βριλήσσια. Βασικό μέλημα του Ελευθέριου Αναστασάκη είναι η ελαχιστοποίηση των επεμβατικών μεθόδων.

Ιατρείο Κηφισίας

Λ.Κηφισίας 86, Αμπελόκηποι (πλησίον μετρό Πανόρμου) Βρείτε το στο χάρτη

Ιατρείο Αχαρνές

Πάρνηθος 119 & Αριστοτέλους, Αχαρνές Βρείτε το στο χάρτη

Αναστασάκης Ελευθέριος

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MD,MSc,PhD,DFFP

Μαιευτήριο ΓΑΙΑ
Μαιευτήριο Λητώ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ο γιατρός δέχεται μόνο μετά από ραντεβού.

Ρωτήστε τον Γιατρό

Επικοινωνήστε με τον Μαιευτήρα Χειρουργό Δρ. Ελευθέριο Αναστασάκη, 24 ώρες το 24ωρο

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Κλείσε Ραντεβού